loading...
علوم آزمایشگاهی واحد پزشکی تهران
فرزاد اسماعیلی بازدید : 1035 یکشنبه 23 تیر 1392 نظرات (10)


* پست ثابت 2*


ویژه علوم آزمایشگاهی


مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی 



با توجه به مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی و سکوت خود خواسته جامعه علوم پزشکی ، وزارت بهداشت و در آخر خودمون !  در این مملکت پزشک سالار تصمیم گرفتم موضوعی با نام " مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی" رو باز کنم . 


به امید روز های خوب که میدونم میان .


( بگو اگر چه به جایی نمیرسد فریاد ... کلام حق دم شمشیر می شود گاهـــــــــــــی . . . )


با توجه به اهمیت این موضوع در وبلاگ ثابت خواهد بود 


هم رشته ایی های عزیز هم در این پست و پست های مربوطه میتونن حرف هاشونو بزنن تا در وبلاگ با اسم خودشون قرار بدیم .


در این قسمت هم لینک های مربوط به مشکلات بچه های علوم آزمایشگاهی  که در این وبلاگ به اون ها پرداخته شده رو قرار میدم 


لینک ها : 

1) قسمت اول - پاتولوژیست های محترم !

2) قسمت دوم - لطفا بازنگری کنید !

3) قسمت سوم - نه چک زدیم نه چونه عروس اومد تو خونه !

4) قسمت چهار - بخوانید حدیث مفصل از ایم مجمل !                                                                                                                    

5)قسمت پنج - دوستان این پست را " دبل چک " کنید ، لطفا 

6) لینک مربوطه در علوم پزشکی دات کام !

7) نکات لازم جهت استخدام در آزمایشگاه تشخیص طبی

8) داستان یک " پی اچ دی "

9) سرگذشت نوار ادراری!


فرزاد اسماعیلی بازدید : 670 شنبه 18 آبان 1392 نظرات (1)


نوار ادراری + اسید سولفوسالیسیلیک


سخت غرق  درکار بودم . صاحب امتیازآزمایشگاه آمد طوری که متوجه حضورش نشدم .

 یک یسته نوارادراری گذاشت روی میزم و یک طوریکه متوجه شوم شمرده، شمرده گفتاز امروزلطفا وسط هر نوار را قیچی کنید وبعد استفاده نمایید .

انگار نشنیدم ،   جوابی  ندادم ، گاهی جواب ندادن معجزه می کند  

 

دوسه روز بعد  بازحرفش را تکرارکرد ، می دانست حریف من نمی شود به ناچار با سه یا چهار هزار تومانی که قرار گذاشته بود ماهیانه به مستخدم آزمایشگاه بدهد قال قضیه را کنده  بود،چشمتان روز بد نبیند فردای آن روزکه رسیدم آزمایشگاه ، دیدم مستخدم یک عالمه نوار ادراری را از قوطی هایشان خارج کرده روی میز ریخته بود که بین کارهایش آنهارا نصف کند .هر بار می آمد با دستهای نمناک و آلوده بوسیله یک قیچی کند و مستعمل تعدادی نوار را نصف می کرد و می رفت دنبال کارش صاحب امتیاز آزمایشگاه که آمد بهش گفتم داخل  بروشور نوار ها نوشته ما مجاز نیستیم، آنها را در معرض نور و هوا قرار دهیم چه رسد به اینکه با دستهای آلوده سطح نوار ها را لمس کنیم . بیشتر نوارها تغییر رنگ داده وماده موثر روی  شماری از نوار ها آسیب دیده و بر اثر فشار قیچی از نوار جدا شده است . فورا اخم هایش را تو هم کشید و گفت خودت که انجام نمی دهی ،نمی گذاری دیگری هم انجام دهد . تیغم نمی برید، اخلاقش دستم آمده بود اگر  می گفت مرغ یه پا دارد  هیچکسی حریفش نمی شد.باید مجهز سراغش می رفتم . چون دیگر به این نوار ها اعتماد ی نداشتم  فی المجلس تقاضای خرید اسید سولفوسالیسیلیک را بهش ارائه کردم . می دانستم از خرید طفره نمی رود .

 

 قصدم این بود که به  این وسیله لااقل وجود پروتئین در ادرار را درست وحسابی دبل چک کنم هر چند کارم دو برابر می شد .ولی ارزش داشت . آدم خیلی کار ها را برای حفظ آرامشش انجام می دهد . بااین کار کمی وجدانم راحت می شد دو سه روز بعد پودر اسید سولفوسالیسیلیک بدستم رسید . 5 گرم از این پودر را وزن کرده داخل 100 سی سی آب مقطر ریخته ،مخلوط نمودم سریعا حل شد ، ماده بی رنگی به دست آمد

محلول را داخل پیپتور ریختم درجه اش را روی 1 سی سی تنظیم نمودم . روی 3 سی سی ادرار یک  سی سی اسید سولفوسالیسیلیک ریخته خوب مخلوط می کردم .

 اگر رنگ سفید  شیری حاصل می شد .به نسبت شدت رنگ از یک +1 تا سه+ 3 گزارش می کردم

اگر شدت رنگ کم بود تراس

 

هرچند قسمت های دیگر آزمایشگاه حالشان بهتر از این قسمت نبود . تصمیم گرفتم قسمتم را تغییر دهم.

(همکار تازه)

امضا:بازنگری کنید. لطفا


به نقل از یک کارشناس تشخیص طبی || منبع : Baznegari.blogfa.com
فرزاد اسماعیلی بازدید : 724 چهارشنبه 09 مرداد 1392 نظرات (5)

داستان یک پی اچ دی ( یا شاید خیلی بیشتر از یکی ! )


*ویژه علوم آزمایشگاهی*



کارشناس ارشد آزمایشگاه بود. در هر محفل و مجلسی  داد سخن می داد . وبا شجاعت تمام از حق وحقوق کاردان ها و کارشناس های آزمایشگاه دفاع می کرد . جانانه . اسم و رسمی پیدا کرده بود ، برای همین توی دل خیلی ها برای خودش جایی  باز کرده بود . حرف حسابش این بود چرا صاحب امتیازهای بی انصاف آزمابشگاه ها حق و حقوق پرسنل زحمت کش خود را درست نمی دهند . ودر حق آنها کم لطفی می کنند.از همه جالب تر با وجودی که استخدام دولت بود خودش را در گیر کار آزمایشگاه نمی کرد . و با صراحت اعلام می کرد رشته اش را دوست نداشته با اصرار برادرش پای در این رشته نهاده است . به خاطر همین این صداقت و راست گویی اش از شما چه پنهان من هم یه کمی به او ارادت پیدا کرده بودم . درد سرتان ندهم با هر زرنگی و ترفند ی بود سازش را با ساز( پی اچ دی) کوک نمود و  آخرش گرفت مدرک پی اچ دی را  . بی ریا می گویم . من به عنوان یک دوست مسرور شدم .هنوز جوهر مدرکش خشک نشده بود .که با فروش یک سری خرت وپرت  و در راس آن پیکان مدل 48 اش . زیرزمین متروکه ای را اجاره و با تبلیغات وسیع ودامنه دار با وسایل و لوازم کهنه و  ابتدایی آزمایشگاهی بنا نهاد دو نفر پرسنل یکی کاردان و دیگری کارشناس آزمایشگاه را به خدمت گرفت ( باز هم دمش گرم ). آزمایش ها دستی بود.  بچه ها استارت کار را خوب زدند. با زحمت زیاد تمام دستورالمعل آزمایش ها را فراهم کرده . محلول ها را ساختند . با همان وسایل کهنه و ابتدایی آزمایش انجام می دادند مثل  قرون وسطا . آقای دکتر  آخر هر ماه مبلغی به عنوان دست گرمی کف دست  پرسنل می گذاشت  . نه به عنوان دستمزد . چهارماه گذشت آزمایشگاه جان گرفته بود حقوق بچه ها را که اعلام نمود . دست تمام بی انصافها و بی مروت های عالم  را از پشت بسته بود . آقای دکترجلوتر دونفراز نه نه قمرهای فامیلش را جایگزین کرده بود که بچه ها حساب کار دستشان بیاید . اگر با حقوق کم راضی اند . بفرما ادامه دهند. در غیر این صورت شما را به خیر وما را به سلامت .

- با ایشان دیداری کوتاه  داشتم ، گفتم این بی انصافی است ، شما که مدافع حق بودید پس چطور شد .

- با صدای بلند خندید  وادامه داد، انگار طبیعت آزمایشگاه این طوریه .

- این ها هم بروند  (پی اچ دی)  بگیرند . اصلا همه بروند آزمایشگاه بزنند . کسی دستشان را نگرفته ، اسیرشان نکرده .

- گفتم اگر قرار باشد همه (پی اچ دی) بگیرند پس آزمایش های بیماران  را کی انجام دهد . دفترش را باز کرد کلی اسم وفامیل داخلش بود همه جویای کار

گفت  همین الان یه  عالمه تو آستینم . . .

- نگذاشتم حرفش تمام شود  . در جا خط چب اندر راست روی این همکار بی معرفت  کشیده برای همیشه ترکش کردم.


امضا : بازنگری کنید . لطفا


به نقل از یک کارشناس تشخیص طبی || منبع : Baznegari.blogfa.com

فرزاد اسماعیلی بازدید : 699 دوشنبه 07 مرداد 1392 نظرات (1)





رعایت نکات لازم هنگام دعوت به کار 

 

۱- تا زمانیکه نظام علوم آزمایشگاهی شکل نگرفته . از مقامات مسئول مصرانه تقاضا کنیم . صاحبان امتیاز آزمایشگاه های خصوصی را به پذیرش منحصرا نیروهای فنی آزمایشگاهی ملزم کنند . 


۲-همکاران عزیز علوم آزمایشگاهی هنگام دعوت به کار، در آزمایشگاه های خصوصی ، پیشینه آن آزمایشگاه را مورد تحقیق جدی قراردهید . بی گدار به آب نزنیم .در مقابل صاحبان امتیازآزمایشگاه ابدا شکسته نفسی نکنید. ابدا ، یه وقت به صاحب امتیازآزمایشگاه نگویید تجربه زیادی ندارید .آمده اید تجربه بیا موزید .او که خود تجربه کاری ندارد قرار است از تجربیات شما استفاده کند . هر چند نیاز به پول دارید ولی مناعت طبع و خویشتن داری پیشه کنید . اگر معلوم شود شما به این دو ریال حقوق نیاز دارید و برایش کیسته دوخته اید دیگر نگو ونپرس ،  


3- حتما قراردادی مبنی بر دریافت حقوق مناسب ، حجم کارمنطقی ، بیمه ، و... با صاحب امتیاز آزمایشگاه امضا کنیم  . گول این حرف ها را نخورید  که  حالا دو سه ما ه بیائید اصلا ببینید ما را می پسندید . این قدرآدم مشغول کار می شود، که یک دفعه چشم باز می کنید، ده سال گذشته است .از طرف دیگر آزمایشگاهی را سراغ دارم  که هر سه ماه یک بار پرسنلش تازه می شوند . می گوید هنوز پرسنل خوب پیدا نکرده . مقصودش پرسنل مفت است . دیگر هیچ کس برایش تره هم خورد نمی کند . 


4- در ضمن اصلا با صاحب امتیاز آزمایشگاهها رو دربایستی نکنیم .او به تخصص ما نیاز دارد، ما هم باید حق حقوقمان را دریافت کنم ،  پدرم همیشه می گفت: یکنفر غربول را گرفت جلوی صورتش از دیگری پرسید، من را چگونه می بینی ؟ جواب شنید ، همان طوریکه تو مرا می بینی . در خاتمه مشتاق هستید بدانید در این مورد خاص  ( شروع بکار در آزمایشگاه خصوصی ) من رو دربایسی کرده ام ؟ متاسفانه بسیار ، بسیار ، و بسیار پشیمان و ناراحتم . امیدوارم شما رعایت کنید.


امضا : بازنگری کنید . لطفا


به نقل از یک کارشناس آزمایشگاه تشخیص طبی ||  منبع : Baznegari.blogfa.com

 

فرزاد اسماعیلی بازدید : 627 جمعه 04 مرداد 1392 نظرات (6)

قسمت پنجم مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی 


دوستان این پست را "دبل چک" کنید لطفا 





با وجودیکه در دوران اشتغال در آزمایشگاه های خصوصی توسط صاحب امتیاز آزمایشگاه حجم بالای از کار به من تحمیل می شد ولی یادم نمی آید یک بارآزمایش بیماری را ماست مالی کرده و کم بیمار گذاشته باشم . در رابطه با آزمایش های بیوشیمی و سرولوژی که نیاز به ( دبل چک) احساس می کردم  . سرم  بیمار را به وسیله پی پت اتوماتیک می کشیدم  در لوله تمیز ریخته درب لوله را با چند دور پارافیلم می بستم ودر جای مطمئن داخل یخچال دور از دست مستخدم آزمایشگاه می گذاشتم . و روی نمونه ها نوت می نوشتم  روز بعد دوباره نمونه را آزمایش می کردم  ،بعضی آزمایش ها مثل قند خون را مجبور بودم ،همان وقت (دبل چک) کنم .

خدایا وقتی جواب ها مثل هم در می آمد و قدرت تکرار را می دیدم . مثل بچه مدرسه ای ها که یک کارت صد آفرین گرفته در پوست خود نمی گنجند،عرش را سیر می کردم ، بسیار خوشحال می شدم .انگار این کار را فقط وفقط برای شارژ روحیه ام انجام می دادم . ولی اگر تکرار آزمایش با خود آزمایش نمی خواند که به ندرت اتفاق می افتاد . عزا می گرفتم . چون باید از بیمار نمونه مجدد می گرفتم . توی آزمایشگاه دستم برای این کارها باز بود .از خدا که پنهان نیست از شما چه پنهان چقدر دلم می خواهد به آن روز ها بر می گشتم و اگر کار بیماری را نا خواسته نا تمام گذاشته جبران می کردم . از بیماران بیشتر دلجویی می کردم ،هر چند سر همین دلجویی و صحبت با بیماران ، هرچند کوتاه ومختصر، همیشه با صاحب امتیاز آزمایشگاه اختلاف داشتیم .ایشان نظرش این  بود که با این کارم بیماران را پر رو و پر توقع می کنم . ولی من عقیده داشتم اگر کسی برای کاری به ما رجوع می کند موهبت الهی شامل حال ما شده و  خدا برما منت گذاشته ، مخصوصا اگر آن کس بیمار باشد . ولی ایشان این حرفها را خرافات و مسخره می دانست. بنده همیشه  براین عقیده ام ، وفکر می کنم بیمار می تواند پدر ، مادر، برادر، خواهر،و یا جگر گوشه آدم  باشد .

اگر زورم نمی رسید حقم را از صاحب امتیاز ازمابشگاه بگیرم لااقل می توانستم با تکرارو ( دبل چک کردن) آزمایش ها یک جواب مطمئن و قابل قبولی به بیماران بدهم . هر چند گاهی جوابها توسط آقای دکتر مختصر دست کاری می شد . ایشان جواب آزمایش را با شرح حالی که از همراه بیمار می گرفت مطابق می کرد . حال که فکر می کنم . می بینم اگر پی اچ دی نگرفته ام و صاحب امتیاز آزمایشگاهی نیستم .ولی می توانم با صدای بلند فریاد بزنم و اعلام کنم ، بدهکارو مدیون  کسی نیستم ، حق کسی  را نخورده ام،حالم خوبه واز این بابت خدا را شکر می کنم . وسلام


امضا: (دبل چک) کنید. لطفا


به نقل از یک کارشناس تشخیص طبی || منبع : Baznegari.blogfa.com

فرزاد اسماعیلی بازدید : 767 چهارشنبه 02 مرداد 1392 نظرات (4)


قسمت چهارم از مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی 




بخوانید حدیث مفصل از این مجمل! 

با سلام 
همکاران گرامی عنایت بفرمایید
دانشجویان محترم پزشکی در دوران تحصیل ابدا و اصلا واحد درسی پایه و بسیار مهم هماتولوژی را پاس نمی کنند .یعنی واحدش را ندارند . مختصری  بافت خون را در واحد درسی بافت شناسی می آموزند. و کمی بیماری های خونی می خوانند. تمام
در دوران رزیدنتی پاتولوژی یک ماه دوره هماتولوژی را نزد یک استاد پاتولوژیست طی می کنند . در موقعه ریاست آزمایشگاه بااعتماد به نفس باور ناکردنی زیر گزارش آزمایش های تشخیصی هماتولوژی کارشناسان و کاردانان را مهر وامضای کرده برای پزشکان ارسال می کنند . خواهشمندم واحد های درسی تئوری و عملی و کارآموزی هماتولوژی کارشناسی علوم  آزمایشگاهی رااز اینترنت  دانلود کنید تا خود بخوانید حدیث مفصل از این مجمل . و قضاوت کنیم صاحب حق امتیاز تاسیس آزمایشگاه تشخیص طبی با کیست . پاتولوژیست های محترم - اپی اچ دی های محترم - گروه کاردان ها وکارشناسان محترم.


امضا : بازنگری کنید لطفا


به نقل از یک کارشناس آزمایشگاه تشخیص طبی 

منبع : Baznegari.blogfa.com


مطالب مرتبط :


 مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی (1)

 مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی (2)

 مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی (3)


فرزاد اسماعیلی بازدید : 1173 چهارشنبه 26 تیر 1392 نظرات (3)

قسمت سوم مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی



نه چک زدیم نه چونه عروس اومد تو خونه ! 







یک روز آقای دکتر صاحب امتیاز دار آزمایشگاه خوشحال در حالیکه لبخندی روی لب داشت به طرفم آمد. کلی چرب زبانی و چاق سلامتی نمود و آخر گفت : کمکت پرسنل آورده ام . گفتم انشااله خیره . تو دلم گفتم . مرا به خیر تو امید نیست شرمرسان دیگه قراره چه گربه ای عروس کند .آقای دکتر خنده ای کرد و فورا آقا پسری را صدا کرد ، جوان 15 یا 16 ساله ای بود معرفی اش کرد برادر کوچک آقای دکتر بود . گفت برادرم امده خدمت شما کار آموزی . گفتم چی ؟! کار آموزی؟! تحصیلات آکادمیک دارد؟ گفت نه بابا ، صفر کیلو متره،اما با استعداده ، چوب تره ، آموزشش بده ، ازش استفاده کن ، به نفعته ، بهتر از این نمیشه ، گفتم نه با با،گفت نه نیار شگون نداره ، گفت : این هم پرسنل که می خواستی ،قبول کن دیگه ، قبول کن، چراغی که به خونه رواست به مسجد حرامه ،هی یه ریز حرف می زد .گفتم من این کار را نمی کنم، یه نفر پرسنل کاردان یا کارشناس آزمایشگاه بیاورید دو تا خاصیت مهم دارد اول اینکه اگر یه وقت پای بنده شکست نتوانستم بیایم آزمایشگاه، او بلد باشد کارهای مربوط به من را هم انجام دهد و ان روز کارآزمایشگاه لنگ نشه و گند به بار نیاد، دوم اینکه کار قانونی کرده اید اداره امور آزمایشگاه هم نمی تواند گیر بدهد ، گفت اداره امور آزمایشگاه اصلا خرش به این گل ها نخوابیده، گفتم به هر حال من این کاررا انجام نمی دهم ، اصرار کرد، ببین زکات علم یاد دادنه و از این جور حرف ها، و بعد تهدید که اگر قبول نکنی خودت اذیت می شوی ، صدمه می خوری ، من پرسنل غیر از او ندارم ، بد قلقی نکن ، قبول کن دیگه، هر وقت تیرش به سنگ می خورد، این جمله را باحرص بیان می کرد، لپ هایش را پراز باد کرد وکلی قرقر نمود ،

- باشه، باشه،خودم یادش می دهم ، یه راست جوانک بیچاره را بردش سرمیکروسکوپ که دیف کردن لام را یادش بدهد ˛ پس واداشت تو ی میکروسکوپ نگاه کند آقای دکترتمام سوادش را یک جا به برادرش انتقال داد، شنیدم می گفت کاری ندارد، ساده است ، آنهایی که گردند را روی کانتر دستی بزن لینف(مقصود لنفوسیت) ˛آنهایی که تکه تکه و بهم ریخته اند بزن پلی(مقصود پلی مرفونوکلئر) ،تمام شد . تمام

گفتم آقای دکتر این کار بسیارخطرناکه این که دیف نیست ،این قیفه !



ادامه مطلب . . . 


فرزاد اسماعیلی بازدید : 912 سه شنبه 25 تیر 1392 نظرات (6)

قسمت دوم مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی 




باز نگری کنید ! 







دوستان سلام ابتدا لازمه خیالتون را راحت کنم  . خدا وکیلی با هیچ کس دشمنی و پدر کشتگی ندارم  . فقط سال هاست  انگشت به دهان مانده ام  چرا کاردان ها و کارشناس های با تجربه آزمایشگاه که خود انجام کلیه آزمایش های مهم تشخیصی و تکنیکی بیماران را در آزمایشگاه های تشخیص طبی عهده دارند خودشان حتی به صورت گروهی  حق تاسیس آزمایشگاه ندارند برای اطلاع می گویم در کنکور سراسری رشته کارشناسی علوم ازمایشگاهی بعد از رشته پزشکی قراردارد  دروس اختصاصی این رشته بيوشيمي -ايمونولوژي و سرولوژي - خون شناسي و انتقال خون- انگل شناسي و قارچ شناسي- باكتري شناسي و ويروس شناسي... همراه با ساعت ها آموزش عملی وآزمایشگاهی است و برای دروس فوق چند ماه کار آموزی های بیمارستانی گاهی همراه با کشیک عصر و شب لازم است .چهارسال طول می کشد و 140 واحد درسی پاس می گردد.هنگام شروع به کارانجام آزمایش های تکنیکی و تشخیصی  بیماران مانند آزمایش های بیوشیمی – خون شناسی – انگل شناسی – میکروب شناسی – قارچ شناسی – سرولوژی – تجزیه ادرار – انزیم ها - هورمون شناسی  و ده ها آزمایش تکنیکی و تشخیصی دیگر وکار هایی چون چک کردن وکنترل جواب  آزمایش های صرفا توسط کارشناسان (لیسانس) وکاردانان(فوق دیپلم) آزمایشگاه انجام می شود . ریاست و مدیریت آزمایشگاه ها در بیمارستان ها به عهده کارشناسان آزمایشگاه است .حالا  اگر قرار شود درب این آزمایشگاه به طرف کوچه یا خیابان باز شود ان وقت یک نفر پاتولوژیست محترم یا پی اچ دی دار محترم باید بیاید صاحب امتیاز این آزمایشگاه گردد. جالبه در این موارد باز هم عملا اداره ومدیریت و سوپر وایزری آزمایشگاه راکاردان یا کارشناس آزمایشگاه انجام می دهد در مورد رشته های دیگر وابسته به  پزشکی مثل فیزیوترایی و بینایی سنجی کارشناسان این رشته ها خود راسا مطب می زنند و خودشان صاحب امتیاز کار خودشان هستند چرا آزمایشگاه های تشخیصی  طبی کارشناسان وکاردانان صاحب امتیاز کار خود نیستند؟ آیا روش موجود منطقی است.


به نقل از یک کارشناس آزمایشگاه تشخیص طبی 


منبع : Baznegari.blogfa.com


مطالب مرتبط :


مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی (1)


مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی (3)


مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی (4)

فرزاد اسماعیلی بازدید : 1763 یکشنبه 08 اردیبهشت 1392 نظرات (15)


مشکلات ما ؟؟؟



با توجه به مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی که کم هم نیستند تصمیم گرفتم یه موضوعی به این شکل باز کنم  هرچند صدای ما به گوش کسی شاید نرسه اما حداقال حرفمون رو بزنیم  .


( بگو اگر چه به جایی نمیرسد فریاد . . . کلام حق دم شمشیر می شود گاهی . . .  ) 









1)   پاتولوژیست های محترم ! 


باید بگم شاید منشا مشکلات ما نفوذ بیشتر پزشکان  پاتولوژیست     بر جامعه آزمایشگاهی باشد که مانع از ارایه نظرات دکترین علوم آزمایشگاهی که آنها نیز جزو این جامعه محسوب می شوند می باشد. 

وقتی که پای صحبت دانشجویان هم رشته می نشینیم اولین چیزی که ابراز میکنند عدم انگیزه برای ادامه تحصیل به علت آینده نامشخص است .  البته تمام دانشجویان این طور نیستند.  


گاهی اوقات که با کارمندان مشغول کار در این حیطه صحبت می کنم از عدم مکفی بودن حقوق و مزایای این رشته می گویند . 


به امید روزی که در این کشور به تمام مشاغل و رشته های درسی به یک چشم نظر افکنند و تمام رشته ها مهم و حیاتی تلقی شوند و این میسر نیست مگر با تغییر دیدگاه مردم نسبت به فرهنگ کنونی که در آن تمام پدر و مادر ها دوست دارند که فرزندانشان در آینده دکتر یا مهندس شوند که بیشتر بر جنبه عنوان اجتماعی افراد استوار است و قاعدتا این را به نسل بعدی منتقل خواهند که مصداق این موضوع را وقتی می بینیم که معلم دبستان برای زنگ انشا موضوع آشنایی که "دوست دارید در آینده چه کاره شوید را" می دهد .


و اما به نظر من باید ترتیبی داده بشه که امکان ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در خود رشته علوم آزمایشگاهی فراهم باشه و حق تاسیس آزمایشگاه طبی تنها  در اختیار فارغ التحصیلان دکترای علوم آزمایشگاهی و اجازه تاسیس آزمایشگاه پاتولوژی هم در اختیار پزشکان محترم پاتولوژیست قرار داده بشه و در نتیجه  لازمه تاسیس آزمایشگاه کلینیکال و پاتولوژی منوط بر همکاری هردو پزشک پاتولوژیست و آزمایشگاه با یکدیگر باشه. 


این درست نیست که فارغ التحصیل آزمایشگاه تنها امکان ادامه تحصیل تکرشته ای داشته باشه که برای تاسیس ازمایشگاه با مشکل روبرو بشه ولی زمینه برای نفوذ و تسلط پزشکان پاتولوژیست هرروز بیشتر از روز قبل بشه  



دوستان هم در قسمت نظرات حرف هاشون رو بزنن



مطالب مرتبط :


مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی (2)


مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی (3)


مشکلات جامعه علوم آزمایشگاهی (4)

درباره ما
این وبلاگ با هدف ایجاد محیطی برای ارائه مطالب به روز علوم پزشکی و به خصوص علوم آزمایشگاهی با همکاری دانشجویان علوم آزمایشگاهی دانشگاه آزاد واحد پزشکی تهران راه اندازی گردید. امید وارم بنده حقیر را در هر چه پربار تر کردن این وبلاگ یاری کنید . و در کنار هم لحظات خوشی را سپری کنیم . بهترین نمایش وبلاگ با مرورگر های موزیلا و کروم است . . . . . ذکر منبع فراموش نشود !
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    سطح وبلاگ رو چطور میبینی ؟
    به نظر شما جامعه آزمايشگاهيان جهت تفهيم حساسيت و موقعيت خطير آزمايشگاه در نظام سلامت، به مسئولين و افراد تصميم گيرنده و سياست گذار چه ميزان تلاش كرده اند؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 145
  • کل نظرات : 195
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 392
  • آی پی امروز : 69
  • آی پی دیروز : 46
  • بازدید امروز : 190
  • باردید دیروز : 260
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 787
  • بازدید ماه : 2,737
  • بازدید سال : 22,278
  • بازدید کلی : 645,627
  • کدهای اختصاصی

    ابزار وبلاگ

    تماس با ما

    پشتیبانی





    Powered by WebGozar

    بانك اهداكنندگان سلولهای بنیادی ایران